Magyar Chat oldalak 
2019. jún. 25.

Chat


Magyar Chat oldalak. Linkcsere chat témakörben.

Chat.hu

Chat.hu
http://chat.hu/
Chat.hu: Népszerű magyar csevegő oldal több, mint 1 millió regisztrált felhasználóval.

Chat katalógus

Chat katalógus
http://chat.wyw.hu/
WYW chat katalógus. Magyar és külföldi chat lapok gyűjteménye, ABC sorrendben. Chat programok. Ajánlj TE is weboldalt katalógusunkba. - WYW - Lásd a világot!

Chat-Lak-ozz! chat mindenkinek!

Chat-Lak-ozz! chat mindenkinek!
http://chatlakozz.hu/
Az oldal egy közösségi portál könnyen kezelhető chat és remek zenei aláfestés. Egy dinamikusan fejlődő kis csapat, akik chat segítségével kötnek barátságot. - A Chat-Lak-ozz több egy chat oldalnál, inkább egy komplex közösségi portál. - Chatlakozz Te is!

Gyalogló chat

Gyalogló chat
http://www.gyaloglo.hu/chat.php
A Habostorta.hu honlaphálózat közismert chat oldala, különböző extra szolgáltatásokkal.

HotDog

HotDog
http://www.hotdog.hu/cset/
Csevegj a HotDog magyar chat oldalán. MSN szerű működés, webkamera, zenelejátszó, animált smiley-k, háttérképek, avatárok. - Vendégszoba kezdőknek, Vendégszoba társalgó, Ordibálda, Társkereső Chat szoba stb.

DOCLER - a webközösség - Videó Chat

DOCLER - a webközösség - Videó Chat
http://docler.hu/chat/welcome
A Docler Videó Chat használata teljesen ingyenes! Szórakozz, ismerj meg érdekes embereket a Docler Videó Chat használatával! Ha szeretnél saját becenevet, saját szobákat nyitni, privát beszélgetést folytatni kameraképpel, regisztrálj!

FreeCHAT.hu

FreeCHAT.hu
http://www.freechat.hu/
Hogyan lehet saját chat-em? Több éve készítünk chat-eket és megtanultuk, hogy a jó chatet a felhasználók alakítják. Egy-két apró ötlet sok örömet szerezhet a csevegőknek. Igyekszünk minden jó ötletet megvalósítani amilyen hamar csak lehet.

Pillantás.hu - Társkereső és Chat

Pillantás.hu - Társkereső és Chat
http://www.pillantas.hu/
Pillantás.hu - Társkereső és Chat - Online társkereső és chat minden korosztálynak. Saját szöveges és videó chat szoba. Rengeteg társkereső funkció. Fényképküldés. Szépségversenyek. Lehetőségek az oldal használata során: Videó, szöveges, és közös chat. Saját szöveges és videó chat szoba. Levelek, Üzenetek, File-ok küldése. Privát fotók küldése.Publikus, privát és erotikus fotók, valamint "Vágyaim" fotók feltöltése. Fórum, Blog, Statisztikák... A chat szobáidnak te magad leszel a moderátora egy admin felületen keresztül. - Az életet igazán csak akkor élvezhetjük, ha van, akivel ezt az élvezetet megoszthatjuk. (Mark Twain)

Webcam Chat

Webcam Chat
http://csupasz.hu/
Csevegni Webcam Chaten teljesen ingyenes, nem igényel regisztrációt, semmit sem kell telepíteni és nincs szükség messenger program használatára. Webcam chat közösség. A hagyományos szöveges chat mellett láthatod és hallhatod is csevegő partnered. Maga a Videochat a toleranciára, szabadelvűségre és elfogadásra épül. Alapvetően mindent szabad a chaten, amit a hatályos jogszabályok nem tiltanak, technikailag nem veszélyezteti a chat működését illetve nem becsmérlő, kirekesztő obszcén, vagy más módon közösségellenes.

Cset.hu - Itt a helyed!

Cset.hu - Itt a helyed!
http://www.cset.hu/
Ha szeretnél megismerni másokat, vagy dumálni egy jót a haverokkal, vagy csak egyszerűen unatkozol. Itt a helyed! Belépéskor válassz magadnak egy nevet. Írj be egy párszavas ismertetőt magadról. Válaszd ki a szobát rákattintva a nevére. Öt szobába léphetsz be egyszerre. Csevegj, a CSET.hu-n!

Wline - chat, fórum, blog és játék mobilon is

Wline - chat, fórum, blog és játék mobilon is
http://wline.hu/
Wline.hu, szívdobbanásnyi web... Mi azért vagyunk, hogy Te chatelj, szórakozz, társat és barátokat keress. Ha már találtál, a wline chat segít a kapcsolattartásban is. Felkeltettük érdeklődésedet? Készíts egy nicket magadnak!

Chat reg. nélkül

Chat reg. nélkül
http://chat.wyw.hu/chat/index.htm
Wyw Chat, ahol regisztráció nélkül is csetelhetsz! Hozz létre saját chat szobád és hívd meg a barátaidat egy dumapartira. Privát üzeneteket küldhetsz, különféle chat beállítási lehetőségeket alkalmazhatsz. Jó szórakozást kívánunk!

Chat, webcam chat

Chat, webcam chat
http://nehagydki.comxa.com
Az oldalam neve Nehagydki. Külön négy fajta chat van az oldalon. Egy webcam chat és három hagyományos. Két chat-et lehet regisztrálás nélkül használni de a másik két chat-et csak regisztrálással. Az oldalon van egy online rádió amit én szoktam néha üzemeltetni.

Csevej - Társkeresés - Kikapcsolódás

Csevej - Társkeresés - Kikapcsolódás
http://users.atw.hu/zchat
Célunk egy jó közösség kialakítása. Gyere és chatelj egy könnyen kezelhető chaten. Regisztrálhatsz magadnak saját szobát, vagy chatelhetsz a már meglévő szobákban is. Várunk mindenkit szeretettel! Üdv, Z-Chat. :)

Lelki társ chat

Lelki társ chat
http://www.lelki-tars.com/
A lelki-tars.com lehetőséget biztosít látogatói és felhasználói számára az interaktív szöveges kommunikációra, azaz chatelésre. A chat használatához nem szükséges Java-t telepíteni, emellett több lehetőséged van egyéniséged megmutatására a chat beállítási opciónak és lehetőségeinek hála. A chat dinamikusan és a felhasználók véleményének függvényében változik, fejlődik. Szeretettel várunk mindenkit!

Dumcsizz.hu

Dumcsizz.hu
http://dumcsizz.hu
Dumcsizz, chatelj, ismerkedj! Ismerkednél? Vagy egy jó beszélgetésre vágysz? Itt a helyed a dumcsizz.hu közösségi oldalán. Ingyenes chat, csevegés, beszélgetés, levelezés, ismerkedés, társkeresés. Mobilról is könnyen kezelhető. Legyél a része te is!

HeavenFace - Ingyenes Online Chat, barátkozás, ismerkedés

HeavenFace - Ingyenes Online Chat, barátkozás, ismerkedés
http://heavenface.com
Ingyenes Online Chat, barátkozás, ismerkedés, csevegés. Fejlesztőink folyamatosan azon dolgoznak, hogy mindenki számára a Chat, barátkozás, könnyen és ingyen megvalósuljon, továbbá biztonságos legyen. Más dolgod nincs amennyiben megtetszett a Chat, hogy regisztrálsz és máris baratkozhatsz, ismerkedhetsz ingyen a Chaten.

Ajánl weboldalt, oldalunkra! Azonnali megjelenés! Weboldal ajánlása

AdatvédelemHasználati feltételekAjánlás feltételei Thumbnails - M-Software.de Partnereink

© 2010-2019 99weblap.com