Magyar Chat oldalak 
2019. júl. 21.

Chat


Magyar Chat oldalak. Linkcsere chat témakörben.

Chat.hu
http://chat.hu/
Chat.hu: Népszerű magyar csevegő oldal több, mint 1 millió regisztrált felhasználóval.

Chat katalógus
http://chat.wyw.hu/
WYW chat katalógus. Magyar és külföldi chat lapok gyűjteménye, ABC sorrendben. Chat programok. Ajánlj TE is weboldalt katalógusunkba. - WYW - Lásd a világot!

Chat-Lak-ozz! chat mindenkinek!
http://chatlakozz.hu/
Az oldal egy közösségi portál könnyen kezelhető chat és remek zenei aláfestés. Egy dinamikusan fejlődő kis csapat, akik chat segítségével kötnek barátságot. - A Chat-Lak-ozz több egy chat oldalnál, inkább egy komplex közösségi portál. - Chatlakozz Te is!

Gyalogló chat
http://www.gyaloglo.hu/chat.php
A Habostorta.hu honlaphálózat közismert chat oldala, különböző extra szolgáltatásokkal.

DOCLER - a webközösség - Videó Chat
http://docler.hu/chat/welcome
A Docler Videó Chat használata teljesen ingyenes! Szórakozz, ismerj meg érdekes embereket a Docler Videó Chat használatával! Ha szeretnél saját becenevet, saját szobákat nyitni, privát beszélgetést folytatni kameraképpel, regisztrálj!

FreeCHAT.hu
http://www.freechat.hu/
Hogyan lehet saját chat-em? Több éve készítünk chat-eket és megtanultuk, hogy a jó chatet a felhasználók alakítják. Egy-két apró ötlet sok örömet szerezhet a csevegőknek. Igyekszünk minden jó ötletet megvalósítani amilyen hamar csak lehet.

Pillantás.hu - Társkereső és Chat
http://www.pillantas.hu/
Pillantás.hu - Társkereső és Chat - Online társkereső és chat minden korosztálynak. Saját szöveges és videó chat szoba. Rengeteg társkereső funkció. Fényképküldés. Szépségversenyek. Lehetőségek az oldal használata során: Videó, szöveges, és közös chat. Saját szöveges és videó chat szoba. Levelek, Üzenetek, File-ok küldése. Privát fotók küldése.Publikus, privát és erotikus fotók, valamint "Vágyaim" fotók feltöltése. Fórum, Blog, Statisztikák... A chat szobáidnak te magad leszel a moderátora egy admin felületen keresztül. - Az életet igazán csak akkor élvezhetjük, ha van, akivel ezt az élvezetet megoszthatjuk. (Mark Twain)

Chat reg. nélkül
http://chat.wyw.hu/chat/index.htm
Wyw Chat, ahol regisztráció nélkül is csetelhetsz! Hozz létre saját chat szobád és hívd meg a barátaidat egy dumapartira. Privát üzeneteket küldhetsz, különféle chat beállítási lehetőségeket alkalmazhatsz. Jó szórakozást kívánunk!

Lelki társ chat
http://www.lelki-tars.com/
A lelki-tars.com lehetőséget biztosít látogatói és felhasználói számára az interaktív szöveges kommunikációra, azaz chatelésre. A chat használatához nem szükséges Java-t telepíteni, emellett több lehetőséged van egyéniséged megmutatására a chat beállítási opciónak és lehetőségeinek hála. A chat dinamikusan és a felhasználók véleményének függvényében változik, fejlődik. Szeretettel várunk mindenkit!

Dumcsizz.hu
http://dumcsizz.hu
Dumcsizz, chatelj, ismerkedj! Ismerkednél? Vagy egy jó beszélgetésre vágysz? Itt a helyed a dumcsizz.hu közösségi oldalán. Ingyenes chat, csevegés, beszélgetés, levelezés, ismerkedés, társkeresés. Mobilról is könnyen kezelhető. Legyél a része te is!

HeavenFace - Ingyenes Online Chat, barátkozás, ismerkedés
http://heavenface.com
Ingyenes Online Chat, barátkozás, ismerkedés, csevegés. Fejlesztőink folyamatosan azon dolgoznak, hogy mindenki számára a Chat, barátkozás, könnyen és ingyen megvalósuljon, továbbá biztonságos legyen. Más dolgod nincs amennyiben megtetszett a Chat, hogy regisztrálsz és máris baratkozhatsz, ismerkedhetsz ingyen a Chaten.

Ajánl weboldalt, oldalunkra! Azonnali megjelenés! Weboldal ajánlása

AdatvédelemHasználati feltételekAjánlás feltételeiPartnereink

© 2010-2019 99weblap.com